Tidligere konserter


Velkommen til urfremførelsen av “Rekviem før forsoning” i Søsterkirkene på Granavollen 20. oktober 2023. Bak verket står komponist og produsent Ann-Mari Pettersen Magga, forfatter Leif Høghaug og den tsjekkiske komponisten Jan Matásek.

I en kaotisk verden der mennesker ikke lenger vet hva de skal tro, eller tror det de vet, er “Rekviem før forsoning” en invitasjon til refleksjon over livet og døden.

Klanger, melodier, klassiske toner i forening med tradisjonell joik. Stemmer fra hele Europa. Formidling mellom forskjellige rom og sfærer. Nærvær og fravær, fortid og nåtid, fortvilelse og håp om fremtidig forsoning ...

Verket fremføres av kammerkoret Collegium Vocale dirigert av Mick T. Melby, de fremragende solistene Gunda-Marie Bruce, Fred Buljo, Espen Solsbak, Jørgen Backer og Christina Jønsi, kirkeorganist Jakub Safar og Oslo Strings med ekstra strykere, fløyte, obo, trombone og hardingfele.

Premierefesten er åpen for alle i etterkant av urpremieren.

Kom og opplev en forestilling i unike historiske omgivelser. Kun en time med tog eller bil fra Oslo og gode overnattingsmuligheter med tre hotell i nærområdet!

Velkommen!

Prosjektet er støttet av NOPA, TONO, Komponistenes vederlagsfond, Fond for lyd og bilde, Fylkeskommunen Innlandet, Ingerid, Synnøve og Fegerstensstiftelsen, Music Norway og Culture Moves Europe.

Rekviem før forsoning
Nikolaikirken på Gran
20.10.23